Affiche

Cultuurregio De Zuidrand organiseert op dinsdag 23 april een Talentencafé voor jongeren.

Het Talentencafé is het startsein van een nieuw jongerentraject. De Zuidrand wil jongeren niet alleen bij elkaar brengen, maar ook stimuleren om zelf met ideeën en projecten aan de slag te gaan.

Iedereen tussen de 15 en 25 jaar oud die zin heeft in een plezante café-avond vol inspiratie en creativiteit is welkom. Cultuurregio De Zuidrand nodigt alle creatieve jongeren uit die op zoek zijn naar een extra duwtje in de rug of jongeren die tips willen delen over hoe je je talenten kunt laten groeien. Ook experts die met jongeren werken en hun ervaringen willen delen, zijn van harte welkom. De deuren van het Hovese Tjok openen om 19u30 voor een avond vol relaxte babbels, inspirerende verhalen en natuurlijk iets om te drinken.

“Met het Talentencafé willen we een moment bieden waar jongeren op een laagdrempelige manier kunnen praten over cultuur, creativiteit en alles wat daartussen ligt,” zegt Stefan Beeldens als cultuurmedewerker van de Zuidrand. “Of je nu een passie hebt voor cultuur, zelf creatief bezig bent, of gewoon benieuwd bent naar wat anderen te vertellen hebben. Het is een kans om te chillen met mensen die je anders misschien nooit zou ontmoeten en samen te ontdekken hoe we cultuur een plek kunnen geven in het leven van jongeren.”

Jonge Dj’s, studenten woord en drama of beeldende kunst, muzikanten, organisatoren, producers, schrijvers, … of dromende jongeren zijn welkom. Het Talentencafé wordt geen saaie vergadering. “We hangen gewoon in de zetels van het Tjok en praten over wat ons boeit. En het leuke nieuws: Het kost je geen cent. ” roept Stefan Beeldens op.

Talentencafé Jongeren

Dinsdag 23  april om 19u30

Tjok Hove – Paul van Ostaijenlaan Hove

Inschrijven kan via www.dezuidrand.be/projecten/talentencafe

 

Cultuurregio Zuidrand

Cultuurregio Zuidrand is een samenwerkingsverband voor cultuur tussen zeven gemeenten (Aartselaar, Borsbeek, Edegem, Hove, Kontich, Lint en Mortsel), met steun van de Vlaamse overheid. Cultuurregio Zuidrand werkt aan de bovenlokale cultuurwerking. Ze brengt culturele partners bij elkaar, versterkt en verbreed het regionaal cultuuraanbod en vergroot de cultuurparticipatie.

Cultuurregio Zuidrand is een onderdeel van Streekvereniging Zuidrand.

Persbericht: De Zuidrand – Cultuur

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *