Video:

Copyright © De Warmste Week

Samen op Stap, de mobiele speelpleinwerking van lokaal bestuur Mortsel, gaat samen vlammen voor een veilige plek voor elke jongere en elk kind.

Want laat het thema van de Warmste Week nu net iets zijn waar Samen op Stap voor staat, nl. dat ieder kind zou moeten kunnen opgroeien zonder zorgen. Kom op dinsdag 31 oktober langs op het Stadsplein van Mortsel voor pompoensoep en heel wat leuke kinderanimatie.

 

Schepen voor welzijn Goele Custers is enthousiast: “Samen op stap en samen spelen maar nu ook samen de handen uit de mouwen steken. Dat is wat onze kinderen en jongeren doen. Zo steunen ze de 287 projecten van De Warmste Week. Deze projecten zorgen voor meer veilige plekken voor kinderen en jongeren, thuis, op school, in hun vrije tijd en online. Want iedereen verdient het om op te groeien zonder zorgen, iets waar we met Samen op Stap elke dag de schouders onder zetten!”

 Wat is Samen op Stap?

Samen op Stap is de mobiele speelpleinwerking van lokaal bestuur Mortsel. Ze zijn actief van de paasvakantie tot de herfstvakantie op woensdagnamiddag en op elke weekdag tijdens schoolvakanties. Met een bakfiets vol speelgoed trekken de opbouwwerkers van de welzijnsregie naar verschillende speelterreinen in Mortsel.

Het doel? Alle kinderen een onvergetelijke tijd bezorgen. Naast speelgoed worden ook wel eens gocarts, een springkasteel en waterspeeltjes het plein op getoverd. Omdat alle kinderen een leuke vakantie verdienen, worden er af en toe ook mooie uitstappen georganiseerd, zoals bezoekjes aan de zoo en het zwembad. Samen op Stap is gratis voor alle kinderen van 6 tot 12 jaar.

Persbericht: Lokaal bestuur Mortsel

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *