Bron foto: ©Pixaby

MORTSEL – Altijd al gedroomd om achter de schermen te werken bij een theatervereniging?

Wil je graag een verschil maken in het leven van mensen met een beperking? Of heb je een liefde voor de natuur, sport, creativiteit, administratie,… ? Dan is vrijwilligerswerk iets voor jou! Heel wat Mortselse verenigingen en deelwerkingen zijn op zoek naar helpende handen. Maak kennis met de diverse soorten vrijwilligerswerk en organisaties tijdens de vrijwilligersbeurs in de Parkschool op zaterdag 4 mei.

 

Zoektocht naar nieuwe vrijwilligers

Verschillende verenigingen en organisaties zijn voortdurend op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Voor lokaal bestuur Mortsel zijn bijna 500 vrijwilligers actief, voor de Mortselse verenigingen is dat zelfs een veelvoud hiervan. Geen idee wat vrijwilligerswerk inhoudt, waar je terechtkan en welke mogelijkheden er zijn? Om dat te weten te komen organiseert het lokaal bestuur een vrijwilligersbeurs.

 

Kom kennismaken op de beurs

Het is niet altijd eenvoudig om te weten waar je helpende handen welkom zijn en welke soorten vrijwilligerswerk er bestaan in Mortsel. Op de beurs voor vrijwilligerswerk kunnen organisaties zich daarom voorstellen aan vrijwilligers. Of je nu nieuw bent in de wereld van vrijwilligerswerk of op zoek bent naar iets nieuws, zij maken graag kennis met jou! Iedereen met interesse is zeer welkom om binnen te springen.

 

De vrijwilligersbeurs vindt plaats op zaterdag 4 mei 2024 van 14.00 tot 17.00 uur in de Parkschool, Lusthovenlaan 12 te Mortsel. Meer info via verenigingen@mortsel.be, 03 444 17 75 of www.mortsel.be/vrijwilligers.

Persbericht: Lokaal bestuur Mortsel

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *