Foto:

Op zaterdag 21 oktober vieren we in Vlaanderen naar jaarlijkse traditie de Dag van de Kringwinkel.

Hét uitgelezen moment om een bezoekje te brengen aan Opnieuw & Co. Je kan er die dag extra veel vintage- en retrospulletjes vinden, die ze doorheen het jaar verzamelden.

Kringwinkel Opnieuw & Co is veel meer dan tweedehandsspullen: het is een sociaal tewerkstellingsbedrijf. Dat wil zeggen dat de goederen die je koopt verwerkt werden door mensen met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt. De Kringwinkel geeft deze mensen extra zorg en begeleiding, zodat ze later kunnen doorstromen naar een reguliere job. Jouw aankoop is dus niet alleen duurzaam, maar ook sociaal, want als vzw investeren ze hun inkomsten investeren volledig terug in hun werking.

Ben jij nog op zoek naar een eyecatcher voor je interieur? Denk maar aan een opvallende voetenbank, een bijzonder schilderij of vintage beeldjes, ga dan zeker een kijkje nemen in een van hun 5 winkels en beleef het plezier van kringwinkelen. Daarnaast kan je er ook nog huisraad, textiel en meubelen en nog veel andere spullen vinden. Open van 10u tot 18u.

#######

Over vzw Opnieuw & Co

Opnieuw & Co is een Kringwinkel die herbruikbare goederen opnieuw in omloop brengt aan zachte prijzen. Het gaat dan om producten zoals meubelen, kleding, huisraad, boeken, speelgoed, elektro en fietsen. De vzw werd in 1995 in Lier opgericht door stichter en directeur Koen Goemans. Ondertussen groeide Opnieuw & Co uit tot een grote organisatie met meer dan 450 werknemers en winkels in Lier, Duffel, Mortsel en Kontich. Het multiculturele bedrijf zorgt er niet enkel voor dat tweedehands creatief, leuk en ecologisch wordt, maar zet ook in op sociaal verantwoord ondernemen. Zo creëert Opnieuw & Co kansen voor tewerkstelling voor laaggeschoolden en langdurig werklozen.

 

Winkelvestigingen Opnieuw & Co:

Ma tot zat van 10u tot 18u

Opnieuw & Co vzw, Vredebaan 90, 2640 Mortsel

Opnieuw & Co vzw, Borsbeeksebinnenweg 51, 2640 Mortsel

Opnieuw & Co vzw, Hondiuslaan 46, 2570 Duffel

Opnieuw & Co vzw, Antwerpsesteenweg 391, 2500 Lier

Opnieuw & Co vzw, Prins Boudewijnlaan 1, 2550 Kontich

Outletshop De Kilomeet, Vredebaan 90, 2640 Mortsel

www.opnieuwenco.bewww.facebook.com/opnieuwenco

Persbericht: Opnieuw & Co

Opnieuw & Co

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *