Foto:

Foto copyright © Opnieuw & Co (Mortsel)

MORTSEL – In de Borsbeeksebinnenweg in Mortsel is het op 15 juni groot feest. Kringloopwinkel Opnieuw & Co bestaat er 25 jaar.

Om dat te vieren, delen ze 25% korting uit op hun assortiment (bij vertoon van klantenkaart)*. Daarbovenop ontvang je ook nog een glaasje cava of fruitsap. Schol!

Kringloopwinkel Opnieuw & Co opende in 1999 na die van Lier, hun tweede vestiging in een oude loods in Mortsel. De winkel was toen half zo groot, omdat we het gebouw ook nog deelden met papierwarenhandelaar King Paper.

Ondertussen breidde de samenwerking tussen de stad en het kringloopcentrum steeds uit. Zo baat Opnieuw & Co sinds enkele jaren de verhuurdienst van de stad uit en werken ze nauw samen met de stad en de politie om weesfietsen ophalen. Ook het centrale magazijn en sorteercentrum van Opnieuw & Co is gevestigd in de stad.

In hun winkel op de Borsbeeksebinnenweg kan je terecht voor een 1660 vierkante meter winkelplezier. Hun uitgebreid tweedehandsassortiment bestaat uit kleding, meubels, huisraad, boeken en nog veel meer! “Het gekste wat we er ooit verkochten was een echte doodskist.” Vertelt Koen Goemans, directeur. Aan de winkel is er ook een geefpunt gevestigd, waar klanten hun herbruikbare goederen kunnen binnenbrengen. Zo steunen we samen lokaal hergebruik.

Vorig jaar kregen ze 194 823 enthousiaste kringlopers over de vloer, waarvan ruim de helft een aankoop deed. Geef jij tweedehands ook een kans? Ga er dan zeker eens langs!

Opnieuw & Co Mortsel is open van maandag tot zaterdag van 10 tot 18u.

*Korting is niet geldig op goederen van partners: De Vlaspit kaarsen en Circulair Atelier DoeDoe. Korting niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen.

 

2023 bij Opnieuw & Co Borsbeeksebinnenweg in cijfers

Aantal klanten 109 387
Aantal verkochte stuks 547 889
Aantal personeelsleden 35
Best verkochte producten Textiel

Huisraad

Meubelen

Oppervlakte 1660 m2
Parkeerplaatsen 55

 

Over vzw Opnieuw & Co

Opnieuw & Co is een kringloopwinkel die herbruikbare goederen opnieuw in omloop brengt. Het gaat om producten zoals meubelen, kleding, huisraad, boeken, speelgoed, elektro en fietsen. De vzw werd in 1995 in Lier opgericht door stichter en directeur Koen Goemans. Ondertussen groeide Opnieuw & Co uit tot een grote organisatie met meer dan 480 werknemers en winkels in Lier, Duffel, Mortsel en Kontich. Het multiculturele bedrijf zorgt er niet enkel voor dat tweedehands creatief, leuk en ecologisch wordt, maar zet ook in op sociaal verantwoord ondernemen. Zo creëert Opnieuw & Co kansen voor tewerkstelling voor laaggeschoolden en langdurig werklozen.

 

Winkelvestigingen Opnieuw & Co:

Ma tot zat van 10u tot 18u

Opnieuw & Co vzw, Vredebaan 90, 2640 Mortsel

Opnieuw & Co vzw, Borsbeeksebinnenweg 51, 2640 Mortsel

Opnieuw & Co vzw, Hondiuslaan 46, 2570 Duffel

Opnieuw & Co vzw, Antwerpsesteenweg 391, 2500 Lier

Opnieuw & Co vzw, Prins Boudewijnlaan 1, 2550 Kontich

Outletshop De Kilomeet, Vredebaan 90, 2640 Mortsel

Di tot zat van 10u tot 18u

Opnieuw & Co pop-up boetiek, Antwerpestraat 3/7, 2500 Lier

www.opnieuwenco.bewww.facebook.com/opnieuwenco

Persbericht: Opnieuw & Co
Foto copyright: © Opnieuw & Co

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *