Affiche:

Schattenjagers opgelet! Op zaterdag 9 maart kan je in de 5 kringloopwinkels van Opnieuw & Co weer op zoek naar unieke retro- vintage- en brocantestuks.

Vanaf 10u openen ze de deuren voor hun niet te missen Retrodag.

Retro is hipper dan hip. Pimp je interieur met kleurrijke seventies decoratie, prachtige sixties houten kasten of coole posters en (her)leef de 20ste eeuw. Pssst wij hebben gehoord dat er ook een lading kranten vanuit de jaren ‘30 en ’40 te koop is, prachtig voor verzamelaars of ingekaderd als muurdecoratie.

Wil jij graag snuisteren tussen allerlei vintage kledingstukken, meubels, accesoires, servies en andere hebbedingetjes? Opnieuw & Co dompelt je tijdens hun Retrodag volledig onder in de vorige eeuw. Zo kom je thuis met fantastische en unieke stuks.

Opnieuw & Co heeft winkels in Kontich, Duffel, Lier en in Mortsel (2). Ze verwachten naar jaarlijkse traditie weer een heleboel retroliefhebbers over de vloer te krijgen, wees er dus snel bij als je een van hun unieke stuks wil scoren.

Over vzw Opnieuw & Co

Opnieuw & Co is een kringloopwinkel die herbruikbare goederen opnieuw in omloop brengt aan zachte prijzen. Het gaat dan om producten zoals meubelen, kleding, huisraad, boeken, speelgoed, elektro en fietsen. De vzw werd in 1995 in Lier opgericht door stichter en directeur Koen Goemans. Ondertussen groeide Opnieuw & Co uit tot een grote organisatie met meer dan 450 werknemers en winkels in Lier, Duffel, Mortsel en Kontich. Het multiculturele bedrijf zorgt er niet enkel voor dat tweedehands creatief, leuk en ecologisch wordt, maar zet ook in op sociaal verantwoord ondernemen. Zo creëert Opnieuw & Co kansen voor tewerkstelling voor mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt waaronder maatwerkers en langdurig werklozen.

Winkelvestigingen Opnieuw & Co:

Ma tot zat van 10u tot 18u

Opnieuw & Co vzw, Vredebaan 90, 2640 Mortsel

Opnieuw & Co vzw, Borsbeeksebinnenweg 51, 2640 Mortsel

Opnieuw & Co vzw, Hondiuslaan 46, 2570 Duffel

Opnieuw & Co vzw, Antwerpsesteenweg 391, 2500 Lier

Opnieuw & Co vzw, Prins Boudewijnlaan 1, 2550 Kontich

Outletshop De Kilomeet, Vredebaan 90, 2640 Mortsel

www.opnieuwenco.be – www.facebook.com/opnieuwenco

Persbericht: Opnieuw & Co
Foto’s: copyright ©Opniew & Co

Foto:

Foto:

Foto:

Foto

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *