Installatie Kapitein Nemo meert aan in Mortsel

Hoor je de klanken van de oceaan? Ze komen van de kunstinstallatie Kapitein Nemo die zijn anker heeft uitgegooid in Mortsel. Van 22 tot 31 augustus meert deze magische tentboot aan op het terras van woonzorgcentrum Meerminnehof. Klim je mee aan boord voor een dromerig luisteravontuur?

Onderwaterdromen
Hoor je de klanken van de oceaan? Kan jij ze vangen? Nemo houdt het meest van zeedieren, onderwaterplanten en oneindig veel blauw. De golven in zijn hoofd brengen hem naar de dieptes van de zee. Dag en nacht is hij in de weer om zijn onderwaterdroom waar te maken.

Luisterinstallatie en workshops
Kapitein Nemo is een dromerig luisteravontuur voor kleine en grote zeevaarders. Over fantasieën die nooit weggaan. Of het nu waait of windstil is. Kom mee dromen over de zee en bezoek de installatie, een magische tentboot, die je gedachten laat dobberen. Tijdens de workshop kan je meewerken aan een dromen-b(r)ouwsel, een creatie die aangroeit op het ritme van de getijden.

De installatie is een concept van NARWAL die een geheelervaring creëerde en je in de wereld van het gelijknamige prentenboek doet duiken. Na de première in 2020 en verschillende bezoeken op bijzondere plekken gaat de luisterinstallatie nu aan wal in Mortsel.

Plan jouw vaarmoment bij Kapitein Nemo van dinsdag 22 tot en met donderdag 31 augustus bij woonzorgcentrum Meerminnehof. Tijdens de week is de installatie gratis en zonder reservatie te bezoeken. Tijdens het weekend kan je met reservatie voor 2 euro de installatie bezoeken én aan een workshop deelnemen. Meer info en reserveren via https://www.mortsel.be/kapitein-nemo of via het Stadsonthaal.

Tekst: Lokaal bestuur Mortsel

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *