Familiefestival FortBom strijkt weer neer in FORT 4

Klaar voor onverwachte ontmoetingen in FORT 4 van Mortsel? Zin om het vakantiegevoel nog wat vast te houden? Kom langs op het familiefestival FortBom. Het weer, net als het programma, ziet er voor komende zondag veelbelovend uit!

FortBom is een festival bomvol theater, circus, muziek, spel en avontuur. Maar vooral: niets is zoals anders. Verwacht geen gewone kermismolen, maar wel een eigenaardig circus of bijzonder theater. FortBom is één fantastisch feest, een ode aan de verbeelding.

Tickets

Sommige voorstellingen zijn betalend. Tickets koop je via tickets.mortsel.be. De online ticketverkoop stopt zaterdag 2 september om 14.00 uur. Is de voorstelling niet uitverkocht, dan kan je zondag vanaf 11.30 uur nog tickets ter plaatse kopen aan de infostand.

Maar ook zonder tickets in de hand kan je een zondagnamiddag vullen vol verrassende momenten. Het volledige overzicht vind je op www.fortbom.be.
FortBom is een organisatie van lokaal bestuur Mortsel en Theater FroeFroe en is ondertussen al aan zijn dertiende editie toe. FortBom richt zich op de ganse familie maar toch vooral op mensen onder de twaalf jaar. Het is een gratis festival, dus iedereen kan meegenieten.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *