Video:

Foto:

Voorzitter Streven Bert Daems en regisseur Jos Dom

MORTSEL/LIER – Vandaag vrijdag is het de première van ‘Dame op bezoek’ in de Mark Liebrecht Schouwburg.

Een spannend moment voor toneelliefhebbers en een belangrijke mijlpaal voor toneelgroep Streven en regisseur Los Dom. het is een unieke samenwerking tussen toneelgroep Streven en toneelgroep Arlecchino uit Lier. Deze productie belooft een avond vol humor, spanning en intrige, en het is dan ook geen verrassing dat de verwachtingen hooggespannen zijn.

 

Bert Daems, voorzitter van toneelgroep Streven, is maar wat trots op deze nieuwe productie. Hij benadrukt het belang van creativiteit en vakmanschap in het theater en is ervan overtuigd dat ‘Dame op bezoek’ het publiek zal weten te bekoren. Daems is al vele jaren actief in de theaterwereld en heeft een schat aan ervaring opgebouwd, wat hem een waardevolle leidraad maakt voor het succes van deze voorstelling.

 

Regisseur Los Dom is evenmin aan zijn proefstuk toe. Met diverse succesvolle producties op zijn palmares weet hij als geen ander hoe hij een boeiend en meeslepend verhaal tot leven moet brengen op het toneel. Zijn creativiteit en visie hebben een grote impact op het eindresultaat, en met ‘Dame op bezoek’ belooft hij opnieuw een indrukwekkende voorstelling af te leveren.

 

Het is duidelijk dat ‘Dame op bezoek’ een productie is die niet mag worden gemist. Met een doorgewinterde cast en een gepassioneerde crew achter de schermen, is de première van vanavond een gebeurtenis om naar uit te kijken. De Mark Liebrecht Schouwburg is dan ook de place to be voor iedereen die houdt van kwalitatief en meeslepend theater.

Je kan kaarten bestellen via de twee websites: www.streven.be en www.arlecchinolier.be

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *