Video:

Foto copyright: ©Mortsel-Media

MORTSEL – Afgelopen dinsdag 30 april was een bijzondere dag in Woonzorgcomplex Mayerhof te Mortsel,

want Maria Gilis vierde haar 104e verjaardag. Maria, die al enige tijd in het complex verblijft, is nog altijd kwiek en energiek.

Om deze bijzondere mijlpaal te vieren, organiseerde het Woonzorgcomplex een feestje waarbij directeur Jean-Pierre een toespraak hield. Hij prees Maria voor haar buitengewone levenskracht en haar positieve instelling. Alsook schepen Koen Dehaen (N-VA) kwam lans en huisdichter van Mayerhof Katleen Van den Broeck kwam speciaal langs desondanks haar vrije dag om een gedicht voor te dragen voor Maria.

Maria Gilis is een inspirerend voorbeeld van hoe men op hoge leeftijd nog volop kan genieten van het leven. Ondanks haar respectabele leeftijd is ze nog altijd actief en betrokken. Ze neemt deel aan verschillende activiteiten in het Woonzorgcomplex en geniet van de gezelligheid en het contact met medebewoners.

Het is bewonderenswaardig om te zien hoe Maria haar leven heeft geleid. Ze heeft waarschijnlijk veel meegemaakt in de afgelopen eeuw en heeft met haar doorzettingsvermogen en levenslust obstakels overwonnen. Haar verjaardag is dan ook een moment om terug te kijken op een rijkgevuld leven en haar te eren voor haar doorzettingsvermogen.

Het Woonzorgcomplex Mayerhof hecht veel waarde aan het welzijn van haar bewoners en streeft ernaar een warme en gezellige omgeving te bieden waarin ouderen zoals Maria zich thuis voelen. Het is belangrijk om te erkennen en te vieren dat ouder worden niet betekent dat men minder kan genieten van het leven. Maria is hiervan het levende bewijs.

Als we naar Maria Gilis kijken, kunnen we leren dat leeftijd geen beperking hoeft te zijn. Haar vitaliteit en positieve houding zijn inspirerend voor zowel haar medebewoners als voor ons allemaal. Het is een herinnering dat we moeten genieten van elk moment dat we krijgen en het leven met open armen moeten omarmen, ongeacht onze leeftijd.

Op deze bijzondere verjaardag willen we Maria Gilis feliciteren met haar 104 kaarsjes en hopen dat ze nog vele gezonde en gelukkige jaren mag beleven. Haar verhaal herinnert ons eraan dat leeftijd slechts een getal is en dat het nooit te laat is om te genieten van het leven.

Foto copyright: ©Mortsel-Media
Foto copyright: ©Mortsel-Media
Foto copyright: ©Mortsel-Media

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *