Foto:

MORTSEL – Van zaterdag 21 tot en met vrijdag 27 oktober is het weer verwenweek in de bibliotheek van Mortsel.

Zoals de naam al weggeeft, worden leners en bezoekers gedurende de hele week in de watten gelegd. Onder de noemer ‘filosofie en natuur’ kan je opnieuw komen genieten van rasvertellers, een workshop, rainbowdrankjes en andere verwennerijen.

 

Filosofie en natuur

Tijdens de verwenweek kunnen leners en bezoekers opnieuw rekenen op pure verwennerij in de bibliotheek van Mortsel. De herfst inspireert het programma voor jong en oud waarbij filosofie en natuur centraal staan. “Is er is iets gezelliger dan ondergedompeld te worden in de fascinerende wereld van bos en zee, een fijne filosofische babbel in goed gezelschap of een spannend (luister)boek in een knus leeshoekje?” mijmert schepen Lacante al vooruit.

 

Op het verwenprogramma

Op zaterdag wordt de verwenweek afgetrapt met lekkernijen in de hal voor een hele week vol voorstellingen, ontdekkingen en filosofische gesprekjes. Welkom op de maffe vragen-memory met Denkkaravaan, een onderdompeling in het wondervondstenkabinet van Sarah Devos en een workshop teken en filosoferen. Daarnaast kan je doorlopend genieten van de Keltische bomenhoroscoop en natuurgeluiden en de podcast ‘Groene oren’ en ‘De Boomcast van Zaki’.

 

Je kan het volledige programma van de verwenweek ontdekken op https://mortsel.bibliotheek.be/verwenweek-2023.

Persbericht: Lokaal bestuur Mortsel

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *