Video:

Foto:

Foto copyright: © Mortsel TV

MORTSEL – Afgelopen vrijdag 17 mei was het een bijzondere avond in zaal ’t Parkske te Mortsel,

want daar vond de benefiet voor Gaza plaats. Het was een avond vol solidariteit, steun en hoop voor de mensen in Gaza die hard worden getroffen door de voortdurende conflicten in de regio.

Bij het publiceren van dit bericht was ons nog geen bedrag toegekomen wat deze benefiet heeft opgebracht.

Het doel van de benefiet was om fondsen te werven voor humanitaire hulp aan de inwoners van Gaza, die te maken hebben met ernstige tekorten aan basisbehoeften zoals voedsel, water en medicijnen. De avond bestond uit verschillende activiteiten en optredens, waaronder een veiling, muzikale optredens en verhalen van mensen die direct betrokken zijn bij de situatie in Gaza.

Het was hartverwarmend om te zien dat een grote groep van ongeveer 200 geïnteresseerde personen aanwezig was om hun steun te betuigen en bij te dragen aan dit nobele doel. De opkomst toonde aan dat er een grote betrokkenheid is bij de situatie in Gaza en dat mensen bereid zijn om actie te ondernemen om hulp te bieden aan degenen die het hard nodig hebben.

De organisatoren van de benefiet waren verheugd en dankbaar voor de enorme steun en solidariteit die ze mochten ervaren. De opbrengst van de avond zal worden gebruikt voor het financieren van noodhulp en het ondersteunen van projecten die gericht zijn op het verbeteren van de levensomstandigheden in Gaza.

Dit succesvolle evenement toont aan hoe krachtig gemeenschappen kunnen zijn als ze hun krachten bundelen voor een nobel doel. Het toont ook aan dat de situatie in Gaza de harten raakt van mensen over de hele wereld, en dat er nog steeds hoop is voor een betere toekomst voor de inwoners van Gaza.

Foto:

Foto copyright: ©Mortsel TV

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *