Affiche:

EDEGEM – Musica Mundi School leidt jonge toptalent uit de hele wereld op tot professionele musici

Musica Mundi School, gevestigd in Waterloo, is een internationale muziekschool die jonge getalenteerde musici van over de hele wereld verwelkomt en hen opleidt tot professionele artiesten. De school biedt een uitgebreid curriculum aan waarin zowel muzikale als academische vakken worden geïntegreerd om een evenwichtige opleiding te bieden.

Een van de hoogtepunten van het schooljaar is het Lenteconcert, waarin de studenten de kans krijgen om hun vaardigheden te tonen aan een breed publiek. Dit jaar zullen de Turkse violiste Bade Dastan en de Bulgaarse hoboïst Michail Bogdanov een concert geven, waarbij ze hun uitzonderlijke talenten zullen laten horen.

Het is inspirerend om te zien hoe jonge musici van over de hele wereld samenkomen om hun passie voor muziek te delen en zich te ontwikkelen onder begeleiding van ervaren docenten. Musica Mundi School biedt een stimulerende omgeving waarin creativiteit en toewijding worden aangemoedigd, en waar de studenten de mogelijkheid krijgen om zich te ontwikkelen tot de professionele musici van morgen.

Wanneer? Zaterdag 25 mei 2024 om 20.15 u.

Waar? Kerk van de Heilige Familie, Kerkplein, Edegem-Elsdonk.

Tickets? 20 euro (-26: 5 euro) – www.orfeo.be/lenteconcert of aan de kassa.

https://tickets.roodfluweel.be:orfeo

Info? info@orfeo.be

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *