Foto:

Tal van kleppers in Theater Vooruit in Boechout

Ticketverkoop start op maandag 8 januari

De programmatie voor het voorjaar in Theater Vooruit in Boechout ziet er opnieuw veelbelovend uit met gasten als Jade Mintjens, William Boeva, Stijn Meuris en Johan Petit. De ticketverkoop start op 8 januari om 19 uur.

 

Het culturele aanbod voor het voorjaar brengt een divers en sterk programma met theater, muziek, comedy, tentoonstellingen en lezingen”, zegt burgemeester Koen T’Sijen, bevoegd voor cultuur. “Ook de Sint-Jan-in-de-Oliekerk in Vremde zet opnieuw haar deuren open voor concerten. Het is de ideale plek voor een intiem optreden. De kerk heeft bovendien prachtige glasramen die voor een feeëriek decor zorgen.

 

Van comedy, muziek tot toneel

  • Blij zijn we met de optredens van twee comedians die nauwelijks een introductie nodig hebben. Jade Mintjens en William Boeva doen een try-out van hun nieuwe zaalshow. Mintjens stelt haar eerste avondvullende show voor: ‘Bedankt om te komen’. Bouva brengt zijn vierde show ‘13’ over dwangstoornissen en sociale verplichtingen.
  • Er komt een internationaal artiest langs: Tom Robinson, bekend van de hits Glad To Be Gay, Listen To The Radio en War Baby, brengt zijn ‘Solo Club Tour’.
  • Nog een topper: ‘Alle Schone Dingen’, de voorstelling die Tom Dewispelaere maakte voor Toneelhuis. Stijn Meuris neemt ons in zijn conference ‘Nieuwe Tirade: 59’ mee op een trip langs herkenbare situaties en irritaties.
  • Johan Petit herneemt zijn ‘Klein Jowanneke gaat dood’.

Voor jong en oud

  • Voor de kleuters is er onder meer ‘Lelijk Eendje’, een bewerking door Bo Spaenc van het sprookje van Hans Andersen en verteld door Warre Borgmans.
  • Wie zich wil informeren over de verkiezingen komt meer te weten op ‘Waar staan we in de Wetstraat?’, een lezing door Marc Van de Looverbosch.
  • Wie op het punt staat om met pensioen te gaan of al met pensioen is, moet naar ‘Het beste moet nog komen!?’ gaan. Guido Cuyvers wil in die lezing een positiever beeld geven van oud worden dan onze maatschappij doet.

Kerkconcerten in Vremde

Ook de Sint-Jan-in-de-Oliekerk in Vremde opent opnieuw de deur voor concerten. Zo komen op 29 januari het Naragonia Quartet, op 9 maart het Heistse WOSHkoor, op 6 april folkgroep Nisia en op 19 april Marble Sounds langs.

Bestel je tickets online

Tickets kopen kan vanaf maandag 8 januari om 19 uur via www.boechout.be/vooruit. Daar vind je ook de digitale versie van de cultuurbrochure. Wie geen computer heeft, kan terecht bij de vrijetijdsdienst tijdens de openingsuren. De dienst is uitzonderlijk ook open op maandag 8 januari van 18.30 tot 20 uur. Telefonisch kan je geen tickets aankopen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *