Bron foto: ©Pixaby

BOECHOUT – Er komt een belastingzitdag in de gemeente Boechout op dinsdag 11 juni. Hiervoor keurde de gemeenteraad de samenwerkingsovereenkomst

tussen gemeente en FOD financiën goed tijdens de raad van 29 april.

Burgemeester Koen T’Sijen: ‘Er zijn drie manieren om hulp te krijgen van de FOD Financiën voor het invullen van je belastingaangifte. De snelste manier is bellen naar de belastingdienst. Burgers kunnen ook hun gegevens achterlaten bij onze dienst Onthaal en worden dan opgebeld door een medewerker van de FOD. Als het niet voor een vereenvoudigde aangifte is, kunnen ze ook een afspraak maken voor de belastingzitdag op 11 juni in onze kantoren. Er komen twee medewerkers van de FOD Financiën naar ons administratief centrum om mensen te helpen met hun vragen.’

Er zijn dus drie opties:
1. Bel naar de FOD Belastingen: 02 572 57 57 (directe code: 17001).
2. Geef ten laatste 14 juni je naam, voornaam, rijksregisternummer en telefoonnummer door aan de dienst Onthaal van de gemeente via het nummer 03 460 18 40. Een medewerker van de FOD Financiën zal je terugbellen om een antwoord te geven op je vragen.
3. Of maak een afspraak voor de belastingzitdag op dinsdag 11 juni. Bel de dienst Onthaal van de gemeente via het nummer 03 460 18 40. Je maakt een afspraak per aangifte. Voor de aangifte van iemand anders heb je een volmacht nodig.

Let op: bij een voorstel tot vereenvoudigde aangifte kan je enkel optie 1 gebruiken. Hiervoor kan je dus géén afspraak maken.

Voor algemene fiscale vragen kan je terecht bij de FOD Financiën op 02 572 57 57.

Persbericht: Gemeente Boechout

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *