BOECHOUT – Wie al lopend of wandelend unieke plekjes en gebouwen wil ontdekken, moet deze zondag in Boechout zijn!

De gemeente organiseert dan de vierde editie van Boechout Trailt. Er is keuze uit twee parcours van 6 of 10 kilometer. Ook kinderen zijn welkom tijdens de kids run! Je vooraf inschrijven kan nog tot en met donderdag 25 april om 12 uur.

Nu zondag is het zover: Boechout Trailt! Kies uit 6 of 10 kilometer en loop of wandel mee langs mooie plekjes en dwars door verrassende gebouwen. Verschillende verenigingen, bedrijven … zetten speciaal voor Boechout Trailt hun deuren voor één dag open. Het is een unieke kans om deze gebouwen van binnenuit te bewonderen.

Ook voor de allerkleinsten is plezier gegarandeerd tijdens een kids run van zo’n 700 meter. “Boechout Trailt draait vooral om de beleving. Er is dus geen tijdsregistratie of klassement. Dankzij de animatie en de leuke sfeer beleef je een gezellige dag met vrienden en buren”, zegt schepen van Sport Rudi Goyvaerts.

Praktisch

Voor het onthaal, de start en de aankomst moet je op het Jef Van Hoofplein zijn. De kids run start om 10 uur, de wandelaars vertrekken om 10.30 uur en de lopers om 11.30 uur. Het vertrek verloopt in waves.

De kids run kost € 2 (sociaal tarief: € 0,80). De loop- en wandeltocht kost € 9 (sociaal tarief: € 3,60) voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar en € 4 (ST: € 1,60) voor kinderen van 3 tot 11 jaar. Jongere kinderen mogen gratis mee.

Schrijf nu in!

Inschrijven kan nog tot en met donderdag 25 april (12 uur) via www.boechout.be/boechout-trailt of op de vrijetijdsdienst. De dag zelf kan je vanaf 9 uur nog inschrijven in de Jan Frans Willemsschool.

Persbericht: gemeente Boechout
Foto copyright: © Marinella Geerts Photography

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *