BOECHOUT – Op zaterdag 4 mei organiseert de gemeente Boechout, samen met de seniorenadviesraad,

de gratis infobeurs Boechout Beleeft in zaal De Sneppe. Van 10 tot 17 uur kunnen inwoners verschillende infostands verkennen over thema’s zoals wonen, zorg, gezondheid, ontspanning, veiligheid …

 

Waar kan je terecht wanneer je je niet zo goed in je vel voelt? Waar kan je je inzetten als vrijwilliger? Hoe kan je je huis beveiligen? Wat is er te doen op het vlak van cultuur en toerisme in Boechout en Vremde? Zijn er uitgestippelde wandelingen? Waar kan je terecht als je hulp nodig hebt met je computer of smartphone? Een antwoord op al die vragen vind je op de infobeurs Boechout Beleeft.

Diensten en organisaties stellen zich voor

“Iedereen is welkom op de beurs”, legt burgemeester Koen T’Sijen uit. “De infostands zijn zeker interessant voor senioren, maar eigenlijk ook voor alle andere inwoners. Heel wat diensten en organisaties zullen er zichzelf voorstellen. Denk maar aan de gemeentelijke vrijetijdsdienst, het woonloket, het Digipunt, LEIF, de Federatie der Notarissen, het Centrum Algemeen Welzijnswerk, de BuurtInformatieNetwerken, de politie, OKRA, Samana enzovoort.”

Op www.boechout.be/boechout-beleeft vind je een overzicht van alle infostands.

Praktisch

Iedereen is welkom op zaterdag 4 mei tussen 10 en 17 uur in zaal De Sneppe in Sportpark Sneppenbos (Vremdesesteenweg 224). De infobeurs is gratis en vooraf inschrijven is niet nodig.

Er zijn die dag verschillende activiteiten op Sportpark Sneppenbos. De parkeercapaciteit is beperkt. Als het kan, kom dan zeker met de fiets of met het openbaar vervoer. Er is een bushalte van De Lijn voor het Sportpark.

Persbericht: Gemeente Boechout

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *